Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi pişirmek

Rüyada kedi pişirmek

Rüyada kedi pişirmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, onları rahat ettireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi pişirmek gördüyseniz:

  • Açıkçası, sonuçta ne olacağını, sizin olaylara vereceğinz tepkinin ayarı belirleyecek.

Rüyada kedi eti pişirmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kedi pişirmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kedi pişirip yemek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi pişirmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedi kesip pişirmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kedi pişirdiğini görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kabak yemeği pişirmek nefsine yenileceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, insanlardan takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencerede tavuk pişirmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments