Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi pişirip yemek

Rüyada kedi pişirip yemek

Rüyada kedi pişirip yemek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, zaferlere doymayacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok uğraş vereceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi pişirip yemek gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada kedi pişirip yemek çok büyük çalışmalara girileceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kedi pişirdiğini görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işarettir.

Rüyada kedi eti pişirmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, en yukarılara çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada kedi kesip pişirmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Rüyada kediyi pişirmek kırgınlıkların geçeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kedi pişirmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada insan eti pişirip yemek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kara tencerede yemek pişirmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments