Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin uçtuğunu görmek

Rüyada kedinin uçtuğunu görmek

Rüyada kedinin uçtuğunu görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yolunun hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada kedinin uçtuğunu görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada uçan kedi görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, uzun sohbetler edeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil uçurtma görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan toprak görmek ferahlayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanların uçtuğunu görmek kazancının günden güne azalacağına, ona şifa olmayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada uçup denize düşmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, önemli atılımlar yapacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada denizin üzerinden uçtuğunu görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments