Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hayatını kurtarmak

Rüyada başkasının hayatını kurtarmak

Rüyada başkasının hayatını kurtarmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kişinin yasa düşeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının hayatını kurtarmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Rüyada birinin hayatını kurtarmak maddi açıdan ferahlamaya, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine inanılır.

Rüyada insanların hayatını kurtarmak çok büyük çaba sarfedeceğine, yalan söylemeyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada annenin hayatını kurtarmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, adından konuşulur olacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada bir insanın hayatını kurtarmak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, insanlarla tartışacağına yorulur.

Rüyada çocuğun hayatını kurtarmak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, güçlendikçe güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan hayatı kurtarmak evlatlarının hayırlı olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir bebeğin hayatını kurtarmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, keyifli sohbetler edeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın hayatını kurtarmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments