Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve baykuş görmek

Rüyada kedi ve baykuş görmek

Rüyada kedi ve baykuş görmek ortaklarla aranın bozulacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kedi ve baykuş gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada kedi ve baykuş görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede baykuş görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil baykuş görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baykuş yakalamak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, şansının açılacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada baykuşu kafeste görmek sıkıntı yaşanacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işarettir.

Rüyada baykuştan korkmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Rüyada baykuş görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işarettir.

Rüyada baykuşu kovmak tebrik edileceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments