Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baykuşu kovmak

Rüyada baykuşu kovmak

Rüyada baykuşu kovmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, emeğinden hayır göreceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Rüyada baykuşu kovmak gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Rüyada baykuşu kovmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada baykuşu uçarken görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yavru baykuş görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada baykuşun konuştuğunu görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı baykuş görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, elinize para geçeceğine delalet eder.

Rüyada baykuşa yem vermek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada baykuşla göz göze gelmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, eşit davranılacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde baykuş görmek birçok kişiye yardım edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nesrin

Merhaba. Yatmadan önce Ayetel Kürsi ve El-Fatiha surelerini okumuştum. Rüyamda baykuşun evimizin penceresinin önünde durduğunu ve eve girmeye çalıştığını düşünerekten pencereleri kapattığımı gördüm. Öncesinde baykuşun yüzü sanki gülüyordu. Ben pencereleri kapattıktan sonra yüzünü çevirip gitti. Ne anlama geliyor ?