Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil baykuş görmek

Rüyada yeşil baykuş görmek

Rüyada yeşil baykuş görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil baykuş gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada yeşil baykuş görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işaret eder.

Rüyada erkek baykuş görmek daha büyük adımlar atılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baykuş sesi duymak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada dişi baykuş görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada camda baykuş görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada öten baykuş görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada bahçede baykuş görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada baykuşu kovmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments