Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi takip etmek

Rüyada kedi takip etmek

Rüyada kedi takip etmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, o kapıyı kapatacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada kedi takip etmek gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada kedi takip etmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada kedi tarafından takip edilmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından takip edilmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kendisine olan güvenin artacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada birini takip ettiğini görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi takip etmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada kuran takip etmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada takip ettiğini görmek evlerine dünürcü geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından takip edilmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments