Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kan görmek

Rüyada kedi kan görmek

Rüyada kedi kan görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi kan gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Rüyada kedi kan görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan ve kedi görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada kedi ve kan görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işarettir.

Rüyada kanlar içinde kedi görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalettir.

Rüyada kavga ederken kan görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işarettir.

Rüyada bacaklarının arasından kan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, içine fesat düşeceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ağzından kan geldiğini görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, problemleri teker teker çözeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments