Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kafası yemek

Rüyada kedi kafası yemek

Rüyada kedi kafası yemek çok büyük zorluklar çekeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yüzün güleceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kafası yemek gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada kedi kafası yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kedi kafası görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kafası görmek maddi yükünün artacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada iki kafalı kedi görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, rakipleri mağlup edeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş kedi görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kafasını koparmak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kedi kafası görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafası kopuk kedi görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments