Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evini sattığını görmek

Rüyada arkadaşının evini sattığını görmek

Rüyada arkadaşının evini sattığını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, verimin kaçacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının evini sattığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Rüyada arkadaşının evinden kovulmak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın evinde fare görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşın evine gitmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini süpürmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının evine girmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments