Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evinde yılan görmek

Rüyada arkadaşının evinde yılan görmek

Rüyada arkadaşının evinde yılan görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde yılan gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Rüyada arkadaşının evinde yılan görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zararını tamamen kapatacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kırmızı yılan görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde beyaz yılan görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısında yılan görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde sarı yılan görmek yoksulluğa, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada evinin önünde yılan görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, şeytanın aklına uyacağına inanılır.

Rüyada evine yılan girdiğini görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada evin içinde kara yılan görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments