Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi sütü almak

Rüyada keçi sütü almak

Rüyada keçi sütü almak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine işarettir.

Rüyada keçi sütü almak gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada keçi sütü içmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada süt keçisi görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Rüyada keçi sütü görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek süzüleceğine, ağlayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada süt veren keçi görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Rüyada keçiden süt sağmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada keçi sütü almak kişinin her türlü zenginliğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalettir.

Rüyada keçiden süt içmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments