Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynanaya su vermek

Rüyada kaynanaya su vermek

Rüyada kaynanaya su vermek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kaynanaya su vermek gördüyseniz:

  • Yanlız karşınızdaki kişi ona açık olmadığınız zamanlarda sizden şikayetçi olabilir.Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada kaynanaya su vermek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada kaynananın evini görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaynana ölmüş görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada kaynanayla konuşmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işaret eder.

Rüyada kaynana görümce görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kaynana konuşmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına yorulur.

Rüyada kaynanadan altın almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kaynana sarılmak sorunların sürekli artacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments