Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynananın öptüğünü görmek

Rüyada kaynananın öptüğünü görmek

Rüyada kaynananın öptüğünü görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, rahat nedir öğreneceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, düzenin kurulacağına, can sıkıcı haberler almaya, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynananın öptüğünü gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada görümce ve kaynana görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kaynanayı hamile görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynananın öptüğünü görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaynana görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaynana yıkamak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, dinde tartışmaya tabir olunur.

Rüyada kaynanayı üzgün görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet eder.

Rüyada kaynanaya su vermek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kaynana görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments