Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynana görmek

Rüyada kaynana görmek

Rüyada kaynana görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kaynana gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Rüyada müstakbel kaynana görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, istemediği halde borçlanacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kaynananın elini öpmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaynanaya tokat atmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yeni şeyler deneneceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kaynanayı görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulur.

Rüyada kaynananın ağladığını görmek iyi bir patron olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada kaynananın öldüğünü duymak kazanç elde edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına alamet eder.

Rüyada kaynanasıyla kavga ettiğini görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, yeni bir hayata başlayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaynana sarılmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments