Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynak yapmak

Rüyada kaynak yapmak

Rüyada kaynak yapmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada kaynak yapmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Rüyada kaynak yapmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine delalet eder.

Rüyada demir kaynak yapmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına tabir olunur.

Rüyada demir kaynağı yapmak geçim sıkıntısının olmayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hak yolundan ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaynak saç görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada kaynak suyunda yüzmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sıcak kaynak suyu görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, manevi olarak hasar alınacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments