Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının düştüğünü görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşının düşüp öldüğünü görmek büyük sorunlar yaşanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek hastalıklarının düzeleceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının dereye düştüğünü görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının köprüden düştüğünü görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının bir yerden düştüğünü görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının camdan düştüğünü görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, imkân sahibi olacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments