Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaydıraktan kaymak

Rüyada kaydıraktan kaymak

Rüyada kaydıraktan kaymak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaydıraktan kaymak gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Rüyada kaydırak kaymak rahat edileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaydıraktan kaymak hayatını kazanırken keyif alacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kaydırağından kaymak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, dertlerden kurtulmaya, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaydıraktan düşmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada su kaydırağı görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuz kaydırağı görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada kaydıraklı havuz görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, rahat yüzü göreceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments