Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaydıraklı havuz görmek

Rüyada kaydıraklı havuz görmek

Rüyada kaydıraklı havuz görmek şansın açılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaydıraklı havuz gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada havuz kaydırağı görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine yorulur.

Rüyada kaydıraklı havuz görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, verilen kararların geri çekileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada kaydıraktan kaymak yıkılacağına, üzüleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine inanılır.

Rüyada kaydıraktan düşmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada su kaydırağı görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kaydırak kaymak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine işarettir.

Rüyada su kaydırağından kaymak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments