Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolmak ve bulunmak

Rüyada kaybolmak ve bulunmak

Rüyada kaybolmak ve bulunmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, hasret içinde kalacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, yaşamın kolaylaşacağına, iyilik bulacağına, yoğun stres altında kalacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kaybolmak ve bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Rüyada kaybolmak ve bulunmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada sünnet düğününde bulunmak hasretliklerin bir araya geleceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet eder.

Rüyada banyoda bulunmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada misafirlikte bulunmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine ikramda bulunmak bahtının açık olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta bulunmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada hacda bulunmak işlerinin iyi gideceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments