Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayboldu görmek

Rüyada kayboldu görmek

Rüyada kayboldu görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada kayboldu gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada evde kaybolmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, bilgiyle donanacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına yorulur.

Rüyada aynı yerde kaybolmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, zorlukların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada güneşin kaybolduğunu görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Rüyada kayboldu görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşimin kaybolduğunu görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ablanın kaybolduğunu görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun kaybolduğunu görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada otelde kaybolmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments