Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablanın kaybolduğunu görmek

Rüyada ablanın kaybolduğunu görmek

Rüyada ablanın kaybolduğunu görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Rüyada ablanın kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada ablasının kaybolduğunu görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ablanın kaybolduğunu görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada ablaya kızmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işarettir.

Rüyada ablayı dövmek borçları varsa ödeyeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, rütbenin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve abla görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine yorulur.

Rüyada abla öldürmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablasını gelin görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ablasının delirdiğini görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments