Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan köpeğini görmek

Rüyada kaybolan köpeğini görmek

Rüyada kaybolan köpeğini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kazancının sürekli artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kaybolan köpeğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Rüyada kaybolan köpeği bulmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yokluğun biteceğine yorulur.

Rüyada köpeğini kaybettiğini görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kaybolan köpeği görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan köpeğini görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan köpek görmek kalp kırıklığı olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işarettir.

Rüyada kaybolan terliği bulmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek kaybettiğini görmek yeniden bir araya geleceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments