Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan köpeği görmek

Rüyada kaybolan köpeği görmek

Rüyada kaybolan köpeği görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, istediği makama geleceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan köpeği gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada köpeğini kaybettiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kaybolan köpeği görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, hacetinizin giderilmesine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kaybolan köpeğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kaybolan köpeği bulmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada kaybolan köpek görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız kaydığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine yorulur.

Rüyada kaybolan altın küpeyi bulmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde kaymak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments