Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan kolyeyi görmek

Rüyada kaybolan kolyeyi görmek

Rüyada kaybolan kolyeyi görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada kaybolan kolyeyi gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Rüyada kaybolan kolyeyi bulmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada kolye kaybettiğini görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kötü duygularından arınacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kaybolan kolyeyi görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada kaybettiği yüzüğü görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada karlı tepeden kaymak onu borçtan kurtaracağına, bebek sahibi olunacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valizini kaybettiğini görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan kaymak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, müjdeli haberler alınacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments