Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin olmadığını görmek

Rüyada dişin olmadığını görmek

Rüyada dişin olmadığını görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayatının iplerini eline alacağına işaret eder.

Rüyada dişin olmadığını gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmalı takip eden pozisyonunu benimsememelisiniz.

Rüyada iki dişinin olmadığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst dişinin olmadığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına inanılır.

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada başkasının dişinin olmadığını görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir dişin olmadığını görmek sıkıntı yükleneceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada dişi olmadığını görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına inanılır.

Rüyada dişinin birinin olmadığını görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments