Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybettiği ayakkabıyı aramak

Rüyada kaybettiği ayakkabıyı aramak

Rüyada kaybettiği ayakkabıyı aramak kar elde edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaybettiği ayakkabıyı aramak gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada kaybettiği ayakkabıyı aramak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan ayakkabıyı aramak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kaybettiği şeyi aramak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada kaybolan oğlunu aramak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalettir.

Rüyada kaybolan çantayı aramak işsiz ise işe gireceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan bir şey aramak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, zor durumların biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada kaybolanı aramak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kaybolan terliği aramak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments