Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolanı aramak

Rüyada kaybolanı aramak

Rüyada kaybolanı aramak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaybolanı aramak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanla görüşememeniz söz konusu olabilir.

Rüyada kaybettiği şeyi aramak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, donanımlı kılacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kaybolan eşya aramak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kaybolan oğlunu aramak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan eşyayı aramak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada denizde kaybolan birini aramak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan bir şey aramak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kaybolan bir şeyi aramak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada kaybolan çantayı aramak yeterli kimse haline geleceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments