Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalığa çıkmak

Rüyada kayalığa çıkmak

Rüyada kayalığa çıkmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalığa çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler.

Rüyada kayaya çıkmak hayatına bakacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kayalıklardan çıkmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işarettir.

Rüyada kayadan çıkmak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya üzerine çıkmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, evine haciz geleceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kayalardan çıkmak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kayalıklara çıkmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına inanılır.

Rüyada kayalığa çıkmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments