Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya tuz görmek

Rüyada kaya tuz görmek

Rüyada kaya tuz görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, sonradan da çok üzüleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, insanların güvenini kazanacağına işaret eder.

Rüyada kaya tuz gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Rüyada kaya tuz görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kayalarda yürümek idealist kimse olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Rüyada taş kaya görmek hayır duaları alınacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalardan akan su görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kayalıkta yürümek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet eder.

Rüyada kayaya tırmanmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kaya görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayadan tırmanmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments