Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilimlenmiş şeftali görmek

Rüyada dilimlenmiş şeftali görmek

Rüyada dilimlenmiş şeftali görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş şeftali gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada dilimlenmiş şeftali görmek uzun sohbetler edeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, manevi olarak hasar alınacağına işaret eder.

Rüyada dilimlenmiş karpuz yemek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada elma dilimi yemek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalettir.

Rüyada dilimlenmiş ekmek yemek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş yumurta görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş balkabağı görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına yorulur.

Rüyada et dilimleri görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada dilimlenmiş kavun görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments