Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgaya hazırlanmak

Rüyada kavgaya hazırlanmak

Rüyada kavgaya hazırlanmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kavgaya hazırlanmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kavgaya hazırlanmak daha isabetli kararlar alacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Rüyada namaza hazırlanmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, hayırlı terfiler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mekkeye gitmek için hazırlanmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada okula hazırlanmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada evlılık hazırlıgı yapmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada hazır mezar görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çok güzel günler göreceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet eder.

Rüyada hazırlanmış sofra görmek önemli işler yapacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılmaya hazırlandığını görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments