Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazırlanmış sofra görmek

Rüyada hazırlanmış sofra görmek

Rüyada hazırlanmış sofra görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kısmetlerinin artacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, işlerin günden güne açılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada hazırlanmış sofra gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Rüyada hazır sofra görmek durgun giden işlerin açılacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sofra hazırlandığını görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada hazırlanmış sofra görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hafifleyeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada hazır bez görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, huzurlu günler görüleceğine, kişinin tek başına kalacağına rivayet eder.

Rüyada hazır yorgan görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına tabir olunur.

Rüyada mekkeye gitmek için hazırlanmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işaret eder.

Rüyada uzun yolculuğa hazırlanmak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak hayatın belli bir düzene oturacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments