Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga yapmak

Rüyada kavga yapmak

Rüyada kavga yapmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına delalettir.

Rüyada kavga yapmak gördüyseniz:

  • Para akışınızda sorun olmasa bile, kontrollü harcamanız gerekiyor.

Rüyada eşiyle kavga yapmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada biriyle laf kavgası yapmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, borçlarından kurtulacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Rüyada laf kavgası yapmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada anneyle kavga yapmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada kadınla ağız kavgası yapmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada sözlü kavga yapmak yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada ağiz kavgasi yapmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla kavga yapmak sorunların ve engellerin biteceğine, kendi bildiğini okuyacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments