Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga eden inek görmek

Rüyada kavga eden inek görmek

Rüyada kavga eden inek görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kavga eden inek gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kavga eden inek görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bilakis malının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada kavga eden köpek görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavga eden iki kişiyi ayırmak sözleri tutulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulur.

Rüyada kavga eden kalabalık görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yeni çalışmalar yapılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kavga edenleri seyretmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edememek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, yiyip içeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kavga eden insanlar görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments