Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga edememek

Rüyada kavga edememek

Rüyada kavga edememek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga edememek gördüyseniz:

  • Nereden geldiğinize dikkatli bakmanız, şu an gideceğiniz yön konusunda size fikir verebilir.

Rüyada kavga eden köpek görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga eden kişiler görmek onun yolundan ayrılmayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga eden kedi görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada kavga eden insanlar görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kavga edenleri görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına yorulur.

Rüyada kavga edenleri izlemek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga eden kadın görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments