Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga eden birini görmek

Rüyada kavga eden birini görmek

Rüyada kavga eden birini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga eden birini gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Rüyada kavga edenleri ayırmak görmek aile içinde husumet gelişeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kavga eden iki kişi görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga eden inek görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kavga edenler görmek dünya mallarının çoğalacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga eden erkek görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Rüyada kavga eden birini görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla kavga edenleri görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments