Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga edenleri görmek

Rüyada kavga edenleri görmek

Rüyada kavga edenleri görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kazancının sürekli artacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kavga edenleri gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Rüyada kavga edememek işinde çok ilerleyeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kavga edenler görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kalp kırıklığı olacağına tabir olunur.

Rüyada kavga edenleri seyretmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Rüyada kavga eden iki adam görmek kariyer planının altüst olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga edeni ayırmak önünün açılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada kavga edeceğini görmek çekilen hasretin biteceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada kavga eden iki kişi görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, güzel ameller işleyeceğine delalettir.

Rüyada kavga eden inek görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments