Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katıklı ekmek

Rüyada katıklı ekmek

Rüyada katıklı ekmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada katıklı ekmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada katıksız ekmek yemek zorluk ve zahmete düşeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katıklı ekmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret eder.

Rüyada katıklı ekmek yapmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada katıklı ekmek görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına delalettir.

Rüyada katıklı ekmek yediğini görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hataların düzeltileceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet eder.

Rüyada katık yemek refah içinde bir hayat yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada kasa kasa ekmek görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi ekmek görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments