Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katıklı ekmek yediğini görmek

Rüyada katıklı ekmek yediğini görmek

Rüyada katıklı ekmek yediğini görmek başarılarının daim olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katıklı ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada katıklı ekmek yediğini görmek ortamın bir hayli gerileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada katıksız ekmek yemek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katıklı ekmek görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada katıklı ekmek yapmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada katıklı ekmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına inanılır.

Rüyada katık yemek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerinde kara geçeceğine işarettir.

Rüyada ekmek yemek yedirmek parasız günler geçireceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Rüyada ölünün ekmek yediğini görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments