Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını görmek

Rüyada kaşlarını görmek

Rüyada kaşlarını görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kaşlarını gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir, dikkatle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kaşlarının kalın olduğunu görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, mutluluğa ve neşeye, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada kaşın inceldiğini görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bereketin geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulur.

Rüyada kaşa kalem görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada kaşların seyreldiğini görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaş uzaması görmek zorlukların geride kalacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına alamet eder.

Rüyada kaşı birleşik görmek beklentilerine ulaşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalettir.

Rüyada kaşını makasla kesmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kaş koparmak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments