Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş olmadığını görmek

Rüyada kaş olmadığını görmek

Rüyada kaş olmadığını görmek mevki kazanacağına, içine kapanacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kaş olmadığını gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı arttırmanız gerekiyor.

Rüyada kaşı olmadığını görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada kaş olmadığını görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşının yarısının olmadığını görmek dertlerin sona ereceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bir kaşının olmadığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, emellere ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kaşlarının olmadığını görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaşının olmadığını görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşların olmadığını görmek çeşitleneceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments