Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı boyadığını görmek

Rüyada kapı boyadığını görmek

Rüyada kapı boyadığını görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı boyadığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Rüyada kapı boyadığını görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını sarıya boyadığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek amaçlarına ulaşacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret eder.

Rüyada saçı siyaha boyadığını görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını boyadığını görmek isteklerini yerine getireceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalettir.

Rüyada saçını kızıla boyadığını görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, rahat nefes alınacağına, araba alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını sarıya boyadığını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşını boyadığını görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments