Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz kaşık görmek

Rüyada temiz kaşık görmek

Rüyada temiz kaşık görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada temiz kaşık gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşın.

Rüyada temiz kaşık görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşık bükmek variyetini çoğaltacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çatal kaşık satın almak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret eder.

Rüyada çatal kaşık takımı almak bir birlikteliğin sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşıkla çikolata yemek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşık kaşık bal yemek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada kaşık kaybetmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kaşık toplamak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments