Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş kepçesi görmek

Rüyada iş kepçesi görmek

Rüyada iş kepçesi görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalet eder.

Rüyada iş kepçesi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Rüyada kepçe iş makinası görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hem yıpranacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş kepçesi görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kepçeyle balık tutmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, haneden birinin ayrılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada kepçe kulak görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, elindekileri de kaptıracağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek kepçe görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada kepçeyle çorba içmek farklı şeyler deneyeceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments