Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşık istemek

Rüyada kaşık istemek

Rüyada kaşık istemek ticaret hayatını ilerleteceğine, dirliğin bozulabileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, haksızlığa uğrayacağına, yeni adımlar atacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşık istemek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada kaşık istemek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, işlerinin çok iyi olacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kaşık görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş kaşık almak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kaşıkçı elmasını görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, işlerinin yarım kalacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çay kaşığı görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada kaşık yemek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, huzurlu günler görüleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada çatal kaşık takımı almak risk almaktan özenle kaçınacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments