Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşık düşürmek

Rüyada kaşık düşürmek

Rüyada kaşık düşürmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, karamsar olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaşık düşürmek gördüyseniz:

  • Mevcut planların gözden geçirilmesini ya da yeniden yapılmasını gerektirecek ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kaşık düşürmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada çay kaşığı görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık yıkamak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kaşık kırıldığını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna yorulur.

Rüyada ölmüş birinden kaşık almak makam ve söz sahibi olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada kaşık satın almak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye kaşık almak musibetlerin yaşanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, önemli kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine kaşık vermek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments