Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine kaşık vermek

Rüyada birisine kaşık vermek

Rüyada birisine kaşık vermek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulur.

Rüyada birisine kaşık vermek gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada kaşık kırılması görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kazançlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada renkli kaşık görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, herkesten ileriye gideceğine işarettir.

Rüyada tahta kaşık çalmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Rüyada demir kaşık yemek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş kaşık almak eline geçen paraları tutamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bir kaşık su görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye kaşık vermek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada bıçak çatal kaşık görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments