Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasası görmek

Rüyada kasası görmek

Rüyada kasası görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, engellerin ortadan kalkacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasası gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Rüyada kasa içinde para görmek alın terinin karşılığını alacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon kasası görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çelik para kasası görmek kırgınların barışacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada meyve kasası görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasayla kiraz görmek işlerin daha kötüye gideceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kamyon kasasına bindiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kasa balık görmek lüks şekilde yaşayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments